Финансови партньори на РАПИД КБ ЕООД

Купете своята машина CLAAS или AMAZONE на промо цена с изгодно финансиране от 0,49%.


Списък с нашите финансови партньори:

Дойче Лизинг България принадлежи към Deutsche Leasing Gruppe, с 2000 служители в повече от 23 страни по света. Седалището на централата се намира в Bad Homburg v. d. H., Германия. Дойче Лизинг е част от една от най-големите и стабилни финансови организации в света. Глобалното присъствие, комбинирано с местните познания и лично отношение на опитните специалисти, предоставя на клиентите сигурността и финансовата подкрепа, от която имат нужда, за да развиват бизнеса си и да бъдат успешни в днешната икономика.

Лица за контакт:

  • Никола Жожгов - Старши Мениджър Продажби и Ръководител екип Земеделие: тел. 0884 / 553 586
  • Мирослав Тодоров - Мениджър Продажби Регион Североизточна България: тел. 0884 / 553 585
  • Иван Койчев - Мениджър Продажби Регион Югоизточна България: тел. 0888 / 352 243      

За повече информация моля, последвайте линка.

УниКредит Лизинг е европейски лидер на финансовия пазар. В основата на нашия бизнес са добрите отношения с нашите клиенти и партньори, като им помагаме да реализират своите проекти и да се развиват. Изграждаме дълготрайни отношения чрез професионализъм, взаимно доверие и предлагане на висококачествени продукти и услуги. Предлагаме разнообразни, гъвкави и удобни лизингови решения, оперативен лизинг с добавени услуги, а така също и услуги на застрахователен брокер.

За да сме по-близо до Вас, УниКредит Лизинг има представителства в цялата страна – в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Плевен, Благоевград.

За повече информация последвайте линка или се свържете с нас на тел.: 02 9765 100.


КВС Лизинг България предлага пълната гама от лизингови продукти като финансов и оперативен лизинг, агрокредит, застраховки, митническо освобождаване, регистрация на автомобили. Компанията има 13 представителства в цялата страна – в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Плевен, Монтана, Добрич, Шумен, Сливен и Хасково. КВС Лизинг е част от Групата КВС в България, която обхваща 14 компании с дългогодишна история и богат опит в секторите банкиране, застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, управление на инвестиции, пенсионно осигуряване и факторинг. Според данните на БНБ към март 2022 г., общата стойност на активите на компаниите превръща Групата на КВС в България в най-голямата интегрирана финансова група, обслужваща над 2.5 млн. клиенти.

За повече информация и телефони за контакт моля, последвайте линка.

КВС Банк България е универсална търговска банка, която предлага на своите клиенти (корпоративни и физически лица) пълен спектър от финансови продукти и услуги.

КВС Банк България е част от Групата КВС в България, която обхваща 14 компании с дългогодишна история и богат опит в секторите банкиране, застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, управление на инвестиции, пенсионно осигуряване и факторинг. Според данните на БНБ към март 2022 г., общата стойност на активите на компаниите превръща Групата на КВС в България в най-голямата интегрирана финансова група, обслужваща над 2.5 млн. клиенти.

За повече информация и телефони за контакт моля, последвайте линка.

Като финансов партньор на РАПИД КБ, ОББ АД предлага изгодни условия за закупуване на предлаганата от дружеството техника както на лизинг, така и на кредит. Съвместно с водещи финансови институции и за улеснение на своите клиенти, банката предоставя пълната гама от възможности за финансиране, съобразено с индивидуалните и специфични нужди на бизнеса, и със сезонния характер на селскостопанското производство.

За повече информация и телефони за контакт моля, последвайте линка.

ОББ Интерлийз ЕАД е водеща българска лизингова компания, част от белгийската банково-застрахователна група KBC Груп.

ОББ Интерлийз осигурява на своите клиенти професионално обслужване, обезпечено с ефективни интернет и мобилни технологии, както и клонова мрежа, позволяваща регистрация на превозните средства във всички големи градове в страната.

ОББ Интерлийз финансира закупуването на леки и лекотоварни автомобили, производствено оборудване, транспортни средства, строителна и селскостопанска техника за почти всички отрасли на българската икономика, както и в публичния сектор. Основните форми на предлаганото финансиране са финансов и оперативен лизинг във всичките им форми, познати в сферата.

В последните няколко години ОББ Интерлийз успешно партнира и с множество държавни и общински структури, осигурявайки удобна форма на финансиране за изпълнение на инвестиционните им програми.

ОББ Интерлийз дава възможност на своите клиенти сами да избират доставчика и вида на активите, които ще са най- подходящи за тяхната дейност. На базата на дългогодишния си опит екипът на ОББ Интерлийз може да бъде изключително полезен, съдействайки на своите клиенти на всички етапи от договарянето до доставката на лизинговите активи.

Линк към сайта: www.interlease.bg


Като банка за важните неща, УниКредит Булбанк предлага цялостни банкови решения в съответствие със специфичните цели на бизнеса. Стремим се да бъдем доверен и дългосрочен партньор, който дава истинска добавена стойност за нашите клиенти.

В партньорство с РАПИД КБ предлагаме финансови решения за реализация идеите на клиентите и за справяне с всички предизвикателства и възможности, с които бизнесът им се сблъсква в своето ежедневие.

За повече информация и телефони за контакт: последвайте линка.