Когато натиснете „Приемам“, ние поставяме бисквитки (включително и на трети страни), които не са технически необходими, за да Ви предложим едно удобно за използване онлайн съдържание, както и да подобрим нашите услуги, и да ги адаптираме още повече към Вашите интереси. Можете да оттеглите по всяко време Вашето съгласие за това тук. Технически необходими бисквитки поставяме дори и тогава, когато не натиснете „Приемам“.

За да проследи Вашето поведение като потребител, CLAAS използва и „Google Analytics“. Google обработва Вашите потребителски данни, за да предостави на CLAAS анонимни статистики относно поведението на потребителите. Google използва Вашите данни и за други свои цели (напр. създаване на профил) и обединява Вашите данни с данни от други източници. При необходимост Google съхранява Вашите данни извън Европейския съюз, напр. в САЩ, чрез Google LLC. Достъп до данните имат както Google, така също и държавни органи. 

Допълнителна информация ще намерите в нашата Декларация за поверителност.

приемам

Финансови партньори на РАПИД КБ ООД

Купете своята машина CLAAS или AMAZONE на промо цена с изгодно финансиране от 0,49%.


Списък с нашите финансови партньори:

Дойче Лизинг България принадлежи към Deutsche Leasing Gruppe, с 2000 служители в повече от 23 страни по света. Седалището на централата се намира в Bad Homburg v. d. H., Германия. Дойче Лизинг е част от една от най-големите и стабилни финансови организации в света. Глобалното присъствие, комбинирано с местните познания и лично отношение на опитните специалисти, предоставя на клиентите сигурността и финансовата подкрепа, от която имат нужда, за да развиват бизнеса си и да бъдат успешни в днешната икономика.

Лица за контакт:

  • Никола Жожгов - Старши Мениджър Продажби и Ръководител екип Земеделие: тел. 0884 / 553 586
  • Мирослав Тодоров - Мениджър Продажби Регион Североизточна България: тел. 0884 / 553 585
  • Иван Койчев - Мениджър Продажби Регион Югоизточна България: тел. 0888 / 352 243      

За повече информация моля, последвайте линка.

УниКредит Лизинг е европейски лидер на финансовия пазар. В основата на нашия бизнес са добрите отношения с нашите клиенти и партньори, като им помагаме да реализират своите проекти и да се развиват. Изграждаме дълготрайни отношения чрез професионализъм, взаимно доверие и предлагане на висококачествени продукти и услуги. Предлагаме разнообразни, гъвкави и удобни лизингови решения, оперативен лизинг с добавени услуги, а така също и услуги на застрахователен брокер.

За да сме по-близо до Вас, УниКредит Лизинг има представителства в цялата страна – в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Плевен, Благоевград.

За повече информация последвайте линка или се свържете с нас на тел.: 02 9765 100.


Райфайзен Лизинг България е еднолично дружество с ограничена отговорност, основано на 16 Февруари 2004 г. Дружеството е 100% собственост на Райфайзенбанк (България) ЕАД и предлага пълната гама от лизингови продукти като финансов и оперативен лизинг, агрокредит, застраховки, митническо освобождаване, регистрация на автомобили. Компанията има 13 представителства в цялата страна – в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Плевен, Монтана, Добрич, Шумен, Сливен и Хасково. Райфайзен Лизинг е активна във финансирането на всички сектори на икономиката и предлага сезонни погасителни планове, отговарящи на конкретните нужди на крайните клиенти.

За повече информация и телефони за контакт моля, последвайте линка.

Райфайзенбанк (България) ЕАД е основана през 1994 г. като първата банка в България със 100% чуждестранно участие. Тя предлага пълният набор от банкови продукти и услуги за корпоративни клиенти, включително операции на капиталовите пазари и индивидуални клиенти.

Райфайзенбанк е 100% собственост на Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ). РБИ приема Австрия, където е водеща корпоративна и инвестиционна банка както и Централна и Източна Европа за свой вътрешен пазар. 13 пазара в региона са покрити от дъщерни банки, а в допълнение на това групата се състои от многобройни други доставчици на финансови услуги като лизинг, управление на активи, сливания и придобивания.

За повече информация и телефони за контакт моля, последвайте линка.

Като финансов партньор на РАПИД КБ, ОББ АД предлага изгодни условия за закупуване на предлаганата от дружеството техника както на лизинг, така и на кредит. Съвместно с водещи финансови институции и за улеснение на своите клиенти, банката предоставя пълната гама от възможности за финансиране, съобразено с индивидуалните и специфични нужди на бизнеса, и със сезонния характер на селскостопанското производство.

За повече информация и телефони за контакт моля, последвайте линка.

ОББ Интерлийз ЕАД е водеща българска лизингова компания, част от белгийската банково-застрахователна група KBC Груп.

ОББ Интерлийз осигурява на своите клиенти професионално обслужване, обезпечено с ефективни интернет и мобилни технологии, както и клонова мрежа, позволяваща регистрация на превозните средства във всички големи градове в страната.

ОББ Интерлийз финансира закупуването на леки и лекотоварни автомобили, производствено оборудване, транспортни средства, строителна и селскостопанска техника за почти всички отрасли на българската икономика, както и в публичния сектор. Основните форми на предлаганото финансиране са финансов и оперативен лизинг във всичките им форми, познати в сферата.

В последните няколко години ОББ Интерлийз успешно партнира и с множество държавни и общински структури, осигурявайки удобна форма на финансиране за изпълнение на инвестиционните им програми.

ОББ Интерлийз дава възможност на своите клиенти сами да избират доставчика и вида на активите, които ще са най- подходящи за тяхната дейност. На базата на дългогодишния си опит екипът на ОББ Интерлийз може да бъде изключително полезен, съдействайки на своите клиенти на всички етапи от договарянето до доставката на лизинговите активи.

Линк към сайта: www.interlease.bg


Като банка за важните неща, УниКредит Булбанк предлага цялостни банкови решения в съответствие със специфичните цели на бизнеса. Стремим се да бъдем доверен и дългосрочен партньор, който дава истинска добавена стойност за нашите клиенти.

В партньорство с РАПИД КБ предлагаме финансови решения за реализация идеите на клиентите и за справяне с всички предизвикателства и възможности, с които бизнесът им се сблъсква в своето ежедневие.

За повече информация и телефони за контакт: последвайте линка.