Когато натиснете „Приемам“, ние поставяме бисквитки (включително и на трети страни), които не са технически необходими, за да Ви предложим едно удобно за използване онлайн съдържание, както и да подобрим нашите услуги, и да ги адаптираме още повече към Вашите интереси. Можете да оттеглите по всяко време Вашето съгласие за това тук. Технически необходими бисквитки поставяме дори и тогава, когато не натиснете „Приемам“.

За да проследи Вашето поведение като потребител, CLAAS използва и „Google Analytics“. Google обработва Вашите потребителски данни, за да предостави на CLAAS анонимни статистики относно поведението на потребителите. Google използва Вашите данни и за други свои цели (напр. създаване на профил) и обединява Вашите данни с данни от други източници. При необходимост Google съхранява Вашите данни извън Европейския съюз, напр. в САЩ, чрез Google LLC. Достъп до данните имат както Google, така също и държавни органи. 

Допълнителна информация ще намерите в нашата Декларация за поверителност.

приемам

CLAAS колекция

В онлайн магазина на CLAAS може да откриете богата гама красиви мърчандайзинг артикули. 

Работни дрехи и гащеризони, стилни тениски за свободното време, както и официални ризи, детски дрешки и играчки, иновативни идеи за дизайн, както и детайлни модели на машините CLAAS - за всеки вкус по нещо.

Разгледайте, харесайте си и звъннете в отдел Резервни части в някой от нашите филиали или централата ни в гр. София, за да получите информация за цена, наличност и срок доставка.

collection.claas.com

AMAZONE колекция

В онлайн магазина на AMAZONE също може да откриете множество красиви и практични мърчандайзинг артикули,  дрехи, детски играчки и модели на машините AMAZONE.

В отдел Резервни части в нашите филиали или централата ни в гр. София ще получите информация за цени за България, наличност и срок доставка.

amazone.fanshop

Забавно

Технологията е съчетание от забавление и вдъхновение - и не само на полето. CLAAS предлага много игри и забавления за свободното Ви време. Вземете си почивка и покажете колко бързо може да управлявате трактор във вълнуващо състезание или дайте простор на въображението си с нашата онлайн книга за оцветяване.