Награда за AmaTron 4

Amazone получи iF Design Award 2019 за AmaTron 4

Още един успех за Amazone:  ISOBUS-терминалът AmaTron 4 бе отличен с престижната награда iF Design Award 2019. При награждаването като отличителни негови предимства бяха изтъкнати интуитивното обслужване и единственият по рода си корпус на терминала в стил таблет.

Журито имаше възможност да изпробва в детайли новия интерфейс и да включи в оценката си в частност и впечатленията от ергономичността. Терминалът е изцяло собствена разработка на Amazone. За естетичната външност и отличното обслужване на AmaTron 4 е отговорен екипът дизайнери на Amazone, който е разработил компетентно както хардуера, така и концепцията на интерфейса, т. е. панела за управление.

Терминалът AmaTron 4 предлага лесна и бърза навигация като на таблет. Благодарение на 8 инчовия цветен мултисензорен дисплей без отблясъци боравенето с уреда е удобно, дори по време на движение със сложни машини и комбинации от машини. Смяната на едно с друго приложение е интуитивна с помощта на въртележката с приложенията. С едно движение на пръста бързо и лесно можете да направите своя избор от ясно структурираното меню за обслужване. 

Наградите iF Design Awards са едни от най-престижните международни награди за дизайн и всяка година се връчват за отличаващи се, иновативни, ергономични и, разбира се, естетически, продукти от всички области.