Прес релийз

CLAAS носи глътка свеж въздух на Агритехника 2022

Малко по-малко от пет месеца преди началото на Агритехника, CLAAS потвърди подновеното си участие и оповести началните подробности. Щандът ще се премести от Зала 13 в EXPO Павилионите P32 до P35 и ще представи напълно обновена концепция за търговско изложение. 

След отлагането на Агритехника от м. ноември 2021 за периода 27 февруари – 5 март 2022 година поради COVID-19 пандемията, в момента плановете за събитието се разработват на пълни обороти, включително и в CLAAS. “Агритехника е изключително важна платформа за нас за провеждане на срещи с клиентите и дилърите”, обобщава Ян-Хендрик Мор /Jan-Hendrik Mohr/ от Изпълнителния съвет на Група CLAAS. “Освен това, водещият световен панаир за селскостопанска механизация има ключово значение като място за събиране на представители от индустрията и притегателна точка за демонстриране на последните  международни агро-тенденции. Динамичната геополитическа ситуация налага извършването на инвестиции в нови технологии и бизнес решения в много области.” Човешкият подход също е от значение в селскостопанската индустрия, която до голяма степен се моделира от семейни бизнес начинания. Г-н Мор е убеден: “Пандемията е с нас повече от година и половина и хората са зажаднели за лични срещи, особено като се има предвид високата степен на ваксинация при възрастовите групи, принципно посещаващи панаира.”

Организаторите от Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V. (DLG) са уверени, че на база текущото планиране и мащабна концепция за хигиената и въвеждането на персонализирани входни билети, търговският панаир няма да представлява риск от разпространяване на COVID-19. Последното проучване проведено от DLG подсказва, че фермерите и изпълнителите са силно мотивирани да присъстват на Агритехника.


Преместване от Зала 13 в EXPO Павилионите

CLAAS прави нововъведения  - премества щанда в EXPO павилиони от P32 до P35, разположени в централната част на изложението. “Преди позиционирането на нашия щанд в Зала 13 до Западен Вход 1, беше доста удобно”, разяснява Дейвид Шифър, отговорно лице за Агритехника в CLAAS Корпоративен маркетинг. “Но позиционирането в EXPO Павилионите със заобикалящите открити площи ни предоставя възможност да променим концепцията за нашия щанд, да представим CLAAS с нашите машини и цифрови продукти по нов начин, благодарение на по-откритата, разделена и разширена площ на щанда,  съблюдавайки всички изисквания за хигиена, разбира се, за предпазване от COVID-19. Затова щандът ни позволява  изцяло обновено преживяване на търговския панаир”.

Украсени с девиза “Упорита работа. Умно изпълнение.”, CLAAS ще използва четирите павилиона с прилежащите райони за представяне на различни актуални акценти на Агритехника, сред които моделната серия комбайни TRION, пусната на пазара през м. август и нейните най-нови интелигентни системи и цифрови решения. Допълнителна информация и подробности относно новия щанд на CLAAS на Агритехника ще бъде оповестена няколко седмици преди откриването на панаира.