РАПИД с презентация на Деветия Национален Агро Семинар на НАЗ

РАПИД представи новостите на CLAAS и AMAZONE по повод 30-годишния си юбилей

Масов интерес предизвика участието на РАПИД на Деветия Национален Агро Семинар на НАЗ, който се проведе на 28-29.11.2019 г., гр. Пловдив. Дебютът на РАПИД в рамките на презентационната част на престижния земеделски форум бе широко приветстван от фермерите, след като г-н Николай Цеков, мениджър Продажби, припомни портфолиото на РАПИД и представи най-новите продуктови акценти на глобалните лидери в областта на земеделската техника CLAAS и AMAZONE.

Безапелационен победител на тазгодишното изложение Агритехника е лансираният преди няколко месеца нов модел комбайн LEXION, който бе обявен за Машина на 2020 година, в допълнение към множеството отличия за иновации, присъдени на CLAAS. Подчертани бяха редица технически предимства на продуктовата гама трактори CLAAS, по отношение на многофункционалност, ефективност и интелигентно управление.

 

Специално внимание бе отделено и на новите технологични решения на AMAZONE за прецизно земеделие с присъдени награди на Агритехника 2019. Сред тях са: сеялката за пролетни култури Precea, функцията за пръскане AmaSelect Row, инструмента EasyMix за настройване на разпръскването на смесени торове, който е компонент на приложението mySpreader-App.

 

Във връзка с предстоящия през 2020 г. 30-годишен юбилей РАПИД подготвя множество инициативи, някои от които бяха анонсирани по време на семинара. Отправена бе покана към земеделците да се присъединят към серия мероприятия с основен фокус върху полеви демонстрации, които фирмата организира в цялата страна и чието провеждане ще започне още в началото на следващата година.


В знак на успешното партньорство с НАЗ, РАПИД връчи специална награда – участие на двама души в клиентско посещение в Германия през 2020 г.     

 

Положителният отзвук от приноса в конферентната програма отново потвърждава лидерството на РАПИД в търговията със селскостопански машини и съоръжения, както и в поддържането на висок стандарт при професионалното обслужване на земеделските производители.