Вход към портала за резервни части на CLAAS Parts Doc

Вход към портала за резервни части на CLAAS Parts Doc

 Съгласен съм с  Условията на ползване

Вход към портала за резервни части на AMAZONE

На следния линк може да влезете в портала за резервни части на AMAZONE. Необходимо е само да изберете език и да кликнете върху „free access“ (свободен достъп), за да разгледате онлайн каталозите, от където лесно да се ориентирате за търсените от вас детайли. Нашите търговци на резервни части са на Ваше разположение за повече информация.

Каталози за продукти и резервни части на WALTERSCHEID

Тук можете да откриете електронен каталог за продукти на WALTERSCHEID и резервни части за тях или да свалите такъв в pdf формат.


Постоянна наличност - експресни доставки

РАПИД КБ поддържа в складовете си в София, Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, постоянна наличност от над 17 000 позиции резервни части. В случай на спешни заявки, частите се доставят от партньорите ни в Германия в срок от 24 часа.

Служителите на отдел Резервни части са винаги на Ваше разположение, като в периода на жътвена кампания можете да разчитате на дежурните ни екипи и в почивните дни (събота и неделя). Повече информация ще получите от нашите филиали.


CLAAS оригинални резервни части

Само този, който монтира оригинални резервни части, може да е сигурен в безотказната работа на машината. Това е така, защото резервните части са точно оразмерени, висококачествени и са произведени по най-съвременни технологии, с осигурен непрекъснат контрол на качеството.
Освен това нашите сервизни техници са идеално запознати с тези части, което дава възможност за сигурна и бърза смяна дори и при недостиг на време. За опитния професионалист е ясно - в крайна сметка качеството винаги си заслужава.

PREMIUM LINE - изключителна устойчивост на износване

PREMIUM LINE частите са идеалният избор за трудни жътвени условия и свръхнатоварване на машината. Те се отличават с изключителна устойчивост на износване и корозия. Най-голямата ни серия части PREMIUM LINE осигуряват потока материал в силажокомбайните CLAAS JAGUAR.

CLAAS FARM PARTS

С обозначението CLAAS FARM PARTS ние Ви предоставяме всеобхватна програма за оборудване и резервни части, която да покрие комплексно Вашите потребности. Богат асортимент от качествени части за трактори, почвообработваща и прибираща техника, животновъдство, също така за хидравлика, електроника, двигатели и редуктори, до разнообразно оборудване за горскостопанската дейност или Вашата градина, за ремаркета, автомобили и не на последно място, за нуждите на Вашия сервиз.CLAAS ORIGINAL lubricants. #1 I Product portfolio.

CLAAS оригинални масла

Продуктивност и ефективна защита: оригиналните масла CLAAS покриват нарастващите строги изисквания към много машинни компоненти днес. Те обхващат цялата продуктова гама машини CLAAS като могат да се използват и в други машини. Тествани и одобрени от екипа за технически разработки на CLAAS, новите масла отговарят на всички технически изисквания. Научете повече тук.

CLAAS оригинални материали за опаковане на бали

Всички материали за опаковане на силаж и бали отговарят на високите стандарти за качество на CLAAS, тествани са на полето и са изключително икономични. Продуктите CLAAS биват подлагани на обстойни тестове, осигуряват безпроблемна работа и са одобрени от продуктовите специалисти на CLAAS. Насладете се на качеството на високопроизводителните мрежи за опаковане и сезали с постоянно оптимизиране на разходите и надеждност при работа. С калкулатора за бали на CLAAS Вие можете сами да определите необходимите Ви количества опаковащи материали.